Βιογραφικό

Βιογραφικό

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ο Παιδοχειρουργός Υποσπαδιολόγος Μαρινόπουλος Γιάννης απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1988. Υπηρέτησε την θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στον Νομό Πέλλης και επέλεξε την ειδικότητα της Χειρουργικής Παίδων το 1992. Ακολούθησε μακρά εκπαίδευση στη Γενική Χειρουργική και την Χειρουργική Παίδων σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Ελλάδος και της Μεγάλης Βρετανίας εκπαιδευθείς στην Νεογνική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Παίδων St Mary's Manchester και στην Χειρουργική Παίδων στο Νοσοκομείο Παίδων Βooth Hall Manchester. Απέκτησε τον ελληνικό τίτλο ειδικότητος Χειρουργού Παίδων τον Αύγουστο 2000 και έκτοτε έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πάνω από 1200 επεμβάσεις.
 

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο κος Μαρινόπουλος Γιάννης κατέχει 4 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών έχοντας ολοκληρώσει το Certificate Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Παίδων Dundee 2000 , το Certificate Αναζωογόνησης του Χειρουργικού τραυματία ATLS, το Certificate Βασικών Χειρουργικών τεχνικών BSS Royal College of Surgeons Λονδίνο 1998 και τις Μεταπτυχιακές  εξετάσεις Χειρουργικής MRCS Part I Απρίλιος 1998

ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Ο γιατρός Μαρινόπουλος Γιάννης ομιλεί 4 ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά απευθυνόμενος και σε οικογένειες που τον επισκέπτονται για συμβουλές και χειρουργικές επεμβάσεις από την υπόλοιπη Ευρώπη.